sanitair - collector

De realisatie van uw bouwdroom begint hier...

Pieter Van Hecke kan u helpen bij het verwezelijken van uw bouwwensen in en rond uw huis en/of zaak.

Pieter Van Hecke begon in 2008 in bijberoep en werkt sinds 2010 voltijds in de installatietechnieken. U kan voor verschillende activiteiten een beroep doen op ons. Alles vertrekt van centrale verwarming, sanitair en / of elektriciteit. Denk daarbij aan totaalprojecten die voornoemde gebieden combineren, alsook aan de kleine, maar daarom niet minder belangrijke opdrachten, van onderhoud en (snelle) herstelling / depannage. Dankzij een gezonde interesse voor het vak en een doorgedreven (en constante bij)scholing, wordt keer op keer kwaliteitsvol werk afgeleverd. Een correcte attitude, samenwerking met de juiste leveranciers en ondersteuning met de nodige ervaring uit verscheidene hoeken zorgen voor een maximale betrouwbaarheid wat betreft voorbereiding, naleving van termijnen, uitvoering en service na verkoop.

Elke offertevraag wordt met de nodige zorg behandeld. In de meeste gevallen is er eerst een bezoek ter plaatse. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en u ontvangt een correcte en gedetailleerde offerte. U beslist in alle vrijheid of u gebruik wenst te maken van de aangeboden, betaalbare oplossing voor uw probleem.

In elke stap van het proces staan u, de klant, en uw wensen centraal. Uw dossier krijgt steeds een persoonlijke aanpak. Vragen, opmerkingen en / of bedenkingen zijn altijd welkom. Duidelijke en open communicatie is voor ons de manier om problemen af te bakenen en doelen overeenkomstig uw wensen voorop te stellen en te bereiken.

We zijn nu ook op facebook te vinden!
De "verzenden"-knop is handig om de pagina snel aan te raden bij vrienden.